ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ 102 ΧΡΟΝΩΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΟΥΔΑ! Ποιο είναι το μυστικό της - GREEK GRANDMOTHER 102 YEARS DANCING AS GIRL! What is her secret?

0

    Ελληνίδα γιαγιά 102 ετών χορεύει σαν κοπελούδα!


102 ΕΤΩΝ

 Η γιαγιά Σεβαστή Κρασσά, Κρασσαΐνα όπως την ξέρουν όλοι, μπήκε ήδη στα 102 της και όχι μόνο στέκει μια χαρά, όχι μόνο τα έχει τετρακόσια, όχι μόνο θυμάται και συζητά τέλεια, αλλά χορεύει κιόλας σαν νεαρή κοπέλα! 


ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ


 Γεννήθηκε το 1914 και μένει στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη και στο χωριό Αντιμάχεια, που φημίζεται για τις μουσικές κλίσεις των κατοίκων του, που αγαπούν την παραδοσιακή μουσική, την ψαλτική και τραγούδι, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ του kostoday.com.


ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ


 Η γιαγιά Σεβαστή θυμάται τον γάμο της το 1937, λίγο πριν την εισβολή των Ιταλών στην υπόλοιπη Ελλάδα και την ίδια ώρα που στα κατεχόμενα ήδη (1912) από τη Ρώμη Δωδεκάνησα, ο Μουσολίνι απαγόρευσε την Ελληνική Γλώσσα και έστειλε Ιταλούς Δασκάλους, αναγκάζοντας τους Ιερείς μας να φτιάξουν για άλλη μια φορά στην ιστορία μας Κρυφά Σχολεία!


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

Η γιαγιά Σεβαστή αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο παραπάνω τοπικό μέσο, το μεγάλο μυστικό της μακροζωίας και της υγείας της:

1. Δεν τρώει κρέας

2. Τρώει μόνο μια φορά την ημέρα

3. Το βράδυ πίνει χαμομήλι με λίγες φρυγανιές

Να τα χιλιάσει, όπως λέμε στην Ελλάδα...
Δείτε το βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !