ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ 40η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ 6 - 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - 40th INTERNATIONAL FAIR OF FUR 6 - 9 MAY IN KASTORIA

0

 Σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μακεδονίας, ανοίγει την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 τις πύλες της η 40η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς!


ΑΙΩΝΙΟΙ ΓΟΥΝΑΡΑΔΕΣ


 Η Έκθεση φέτος συμπίπτει με την χρονιά που ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς "O Προφήτης Ηλίας", συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του το 1915!


ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Η 40η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα είναι γεμάτη με εμπνευσμένες και μοναδικές δημιουργίες από τους  ονομαστούς Γουνοποιούς της Καστοριάς & Σιάτιστας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, με μεγάλο ενδιαφέρον από Ασία, Ευρώπη και Β. Αμερική, καθιστώντας την Έκθεση ένα παγκόσμιο πλέον γεγονός για τον κόσμο της Γούνας!


ΕΞΑΓΕΤΑΙ

 

Μέσα από την Έκθεση, η Καστοριά της «γούνας» και του «εμπορίου» έρχεται στο επίκεντρο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών γούνας για άλλη μια χρονιά. Ισχυροποιεί τη θέση της στο διεθνή κόσμο του εμπορίου της γούνας και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων αγορών και συνεργασιών όχι μόνο τοπικά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.


ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

 Παράλληλα, η ελληνική Γούνα αποδεικνύεται πως αποτελεί πλέον ένα ένα προϊόν διεθνώς καταξιωμένο, ισχυρό, φτιαγμένο με μοναδική τέχνη και ομορφιά, δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρηματίες να πετύχουν γρήγορα και σημαντικά κέρδη.

 Η 40η Διεθνή Έκθεση Γούνας ανοίγει τις πύλες της 6 - 9 Μαΐου 2015 στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Ώρες λειτουργίας 10.00  - 19.00

Εγκαίνια Τετάρτη στις 17.30



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !