ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Upcoming the first Diving Parks in Crete

0

  Σε ίδρυση Καταδυτικού Πάρκου προχωρά άμεσα το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ενώ ήδη έχει συστήσει Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία "Καταδυτικά Πάρκα Κρήτης", αφού πλέον η ελληνική νομοθεσία δίνει μια τέτοια δυνατότητα.

 Ο δε Καταδυτικός Τουρισμός είναι ένα είδος τουρισμού το οποίο έχει τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές για την Ελλάδα και μπορεί να προσελκύσει δύτες όλες τις εποχές του χρόνου.


ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

 Προτεραιότητα είναι πια η άμεση δημιουργία τριών προστατευμένων, οριοθετημένων, σύγχρονων Καταδυτικών Πάρκων στον Δήμο Χερσονήσου, αλλά στα βόρεια και στα νότια του Νομού Ηρακλείου, με στόχο την προσέλκυση πιστοποιημένων αυτοδυτών που υπολογίζονται σε 25 εκ. παγκοσμίως, 4 εκατομμύρια εκ των οποίων βρίσκονται στην Ευρώπη! Είναι δε συνήθως υψηλού μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου και συνηθίζουν ένα ταξίδι με 7 έως 10 διανυκτερεύσεων κάθε χρόνο, δαπανώντας σημαντικά ποσά!

 Η Κρήτη ειδικά, όπως εκτιμά το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μπορεί να συγκροτήσει έναν ιδιαίτερα αξιόλογο πόλο καταδυτικού τουρισμού καθώς διαθέτει ένα σπάνιο φυσικό θαλάσσιο περιβάλλον και ενδιαφέροντες βυθούς, γεμάτους υφάλους, σπήλαια, ναυάγια αλλά και ένα πλήθος βραχονησίδων


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !