inGreece

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - THE GREEK WINES OF AEGEAN ISLANDS IN ATHENS


  Τα περίφημα από την αρχαιότητα κρασιά των Νησιών του Αιγαίου μας παρουσιάζονται για πρώτη φορά όλα μαζί από τους παραγωγούς τους στο αθηναϊκό κοινό, την προσεχή Τετάρτη 17 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο King George II στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 12.00 - 20.00 με ελεύθερη είσοδο για όλους!

ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
 Στην εκδήλωση Γευσιγνωσίας θα παρουσιαστούν κρασιά από  Ικαρία, Κω, τη Λέσβο, τη Λήμνο, Πάρο, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Σαντορίνη και τη Χίο, από είκοσι έξι Αιγαιοπελαγίτικα Οινοποιεία, τα οποία ειδικεύονται στην παραγωγή κυρίως λευκών οίνων, που συνδυάζονται άριστα με ψάρια και θαλασσινά, με την παραδοσιακή και ταυτόχρονα υγιεινή, ελληνική, νησιώτικη κουζίνα.

 Έτσι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από Αμπελώνες Αλεξανδρή,
Αμπελώνες Αφιανέ, Αριούσιος Οινοποιητική, Αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου, Artemis Karamolegos Winery, Cair Rhodes, Canava Roussos, ΕΟΣ Σάμου, Τσέλεπος-­‐Kάναβα Χρυσού, Κελάρια Ικαρίας, Κτήμα Καρίμαλη, Κτήμα Σιγάλα, Κτήμα Χατζηγεωργίου, Limnos Organic Wines, Μεθυμναίος Οίνος, Μπουτάρη Οινοποιητική, Νοπέρα Οινοποιητική Σάμου, Οινοποιείο Βακάκη, Οινοποιείο Κουνάκη, Οινοποιείο Μωραΐτη, Οινοποιείο Χατζηδάκη, Οινοποιία Γαβαλά, Οινοποιία Γκαραλή, Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου, Santo Wines, Vassaltis Vineyards.


ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν πολλά κρασιά από σπάνιες, γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, όπως είναι Βουδόματο, Κατσανό, Γαϊδουριά, Ποταμίσι, Μαυράθηρο και άλλα, που υπόσχονται μοναδικές γεύσεις και αρώματα εντελώς πρωτόγνωρα και όμως πατροπαράδοτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια