ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Snowballing and ski in Vasilitsa Grevena

0

 
 Στη Βασιλίτσα Γρεβενών για χιονοπόλεμο και σκι!

 Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, είναι ανοικτό την περίοδο των Εορτών, ενώ αυτές τις ημέρες είναι σε λειτουργία ο 2θέσιος αναβατήρας «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες είναι πολύ καλή!


  Oι τιμές των εισιτηρίων είναι για Σαββατοκύριακα και αργίες 13€ για ενήλικες, 10€ για φοιτητές & μαθητές και 8€ για παιδιά έως 12 ετών. Τις καθημερινές διαμορφώνονται σε 10€ για ενήλικες, 8€ για φοιτητές & μαθητές και 5€ για παιδιά έως 12 ετών. 

 Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί κανονικά το 4ο νυχτερινό σκι  (6μ.μ. με 8μ.μ.) στον Συρόμενο αναβατήρα «ΕΛΙΜΕΙΑ». Τιμή εισιτηρίου νυχτερινού σκι 5 ευρώ για όλους (δεν ισχύουν οι ετήσιες κάρτες).


 Το Εθνικό  Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας βρίσκεται σε απόσταση 42 χλμ. από τα Γρεβενά και σε υψόμετρο 1.800 μέτρων, μέσα στην καρδιά της αθάνατης Πίνδου, ανάμεσα σε μια φύση γεμάτη σκουροπράσινα έλατα, οξιές, και δρυς, ενώ έχει ως σήμα τους χαυλιόδοντες ενός μαμούθ που αποκαλύφθηκε στον όμορφο αυτό νομό της Μακεδονίας. Οι αναβατήρες, όπως ο "Μέγας Αλέξανδρος", φτάνουν σε υψόμετρο ακόμη και 2.133 μέτρων!


 Στα κοντινά χωριά Σμίξη, Δίστρατο, Πολυνέρι, Πανόραμα, Αλατόπετρα, Λάβδα, Σαμαρίνα, Αβδέλλα, Περιβόλι, Φιλιππαίοι, Αναβρυτά, Μαυραναίοι, Σπήλαιο, Ζιάκας, Μοναχίτι, Μικρολίβαδο, Κοσμάτι, Τρίκωμο, Μεσολούρι, Πρόσβορο, Δοτσικό, υπάρχουν παραδοσιακοί και σύγχρονοι ξενώνες και ταβέρνες με ντόπια κουζίνα, ενώ σύγχρονα ξενοδοχεία υπάρχουν και στην πόλη των Γρεβενών.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !