ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ GEO ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ - Love for Dodecanese by Geo of Russia

0


Μετά την καταιγίδα των προσφύγων και τη συμφωνία ΕΕ -Τουρκία,ς ήρθε πάλι η γαλήνη στα πανέμορφα ελληνικά Δωδεκάνησα, γράφει με δυο λόγια στον πρόλογό του νέου ρωσικού Geo ο Αρχισυντάκτης του περιοδικού, που στο εξώφυλλο και σε εσωτερικό πολυσέλιδο αφιέρωμά του αναφέρεται στα διαμάντια του Αιγαίου, τα οποία, όλως τυχαίως, εορτάζουν αυτές τις ημέρες την 70η επέτειο από την ενσωμάτωσή τους στην μητέρα Ελλάδα!


 Η μεγάλη προβολή που κάνει το Geo Ρωσίας στα Δωδεκάνησα (τεύχος Μαρτίου 2017), αποτελεί πραγματικά θείο δώρο, μια και βάζει στο παιχνίδι τους Ρώσους τουρίστες, οι οποίοι θεωρούνται από τους καλύτερους και αφήνουν πολύ περισσότερα χρήματα στους τόπους που επισκέπτονται.

  Η φωτογραφία στο εξώφυλλο του GEO με το ελληνικό ξωκλήσι και τα απίστευτα χρώματα του Αιγαίου, είναι χάρμα οφθαλμών και σίγουρα θα κλέψει τις καρδιές των Ρώσων, που ενδιαφέρονται περισσότερο όλων για τον Ορθόδοξο Θρησκευτικό Τουρισμό στη χώρα μας!

 Την ίδια ώρα όμως, κάποιοι άμυαλοι μέσα στην Ελλάδα, προσπαθούν να καταργήσουν ακόμη τα Ορθόδοξα Θρησκευτικά στα Σχολεία μας, όχι μόνο κόβοντας την "ευλογία", αλλά ακυρώνοντας μακροπρόθεσμα ένα μόνιμο και διαρκώς αυξανόμενο κύμα ρωσικού θρησκευτικού τουρισμού, που θα άφηνε μερικά δισεκατομμύρια επιπλέον κάθε χρόνο στα ταμεία του κράτους...

 Όταν η διπλανή Τουρκία, κάνει (παρά την ισλαμική της αντίθεση) τα πάντα για να μαζέψει θρησκευτικό Ρωσικό Τουρισμό, όπως π.χ. το άνοιγμα και η διεθνής προβολή του ιστορικού Ιερού Ναού του δικού μας Αγίου Νικολάου Μύρων της Λυκίας, που θεωρείται και προστάτης της Ρωσίας και πολλά άλλα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !