ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΑΪΝΣΤΑΪΝ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ! - THE GREEK "EINSTEIN" - IN GREECE - ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ταξίδια, νησιά, διακοπές, ζωή στην Ελλάδα

inGreece

ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΑΪΝΣΤΑΪΝ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ! - THE GREEK "EINSTEIN"


  Αλλάζει η ιστορία της Ελλάδας από την πλέον συνταρακτική εφεύρεση όλων των εποχών, την οποία δημιούργησε ο Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Ερευνητής και Εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, ο Έλληνας "Αϊνστάιν"!

 Ο εξηντάχρονος Πειραιώτης Επιστήμονας έχει κατοχυρώσει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ, για μοναδική μέθοδο - συσκευή ηλεκτρόλυσης ύδατος και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου, με χρήση συνδυασμού συχνοτήτων!

  Με άλλα λόγια έχει καταφέρει να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα 220V, όπως και να κινεί μηχανή εσωτερικής καύσης, με ένα μόνο ποτήρι πόσιμο νερό!

 Κάμερες του zougla.gr και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είναι οι πρώτες στον κόσμο προς τιμήν τους, που κατέγραψαν πραγματικά και αποδεδειγμένα, παρουσία επωνύμων Καθηγητών Φυσικής και άλλων Ειδικών, τη ζωντανή δοκιμή των εφευρέσεων του μεγάλου Έλληνα Εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου!

  Η μία καταγραφή δείχνει ότι με ένα ποτήρι νερό παράγεται οικιακό ρεύμα για 11 ημέρες, ενώ η άλλη δείχνει την ζωντανή κίνηση δικύκλου που διανύει δοκιμαστικά 10 χιλιόμετρα με λίγο μόλις νερό!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  Ο Πέτρος Ζωγράφος κατάφερε το απίστευτο: την παραγωγή της δωρεάν ενέργειας, που προέρχεται από ανακάλυψη μεθόδου ηλεκτρόλυσης του νερού με χρήση συνδυασμού ιδιοσυχνοτήτων! 

  Ο μεγάλος Έλληνας Εφευρέτης διασπά αστραπιαία το νερό σε οξυγόνο και υδρογόνο με συχνότητες και χρησιμοποιεί ακαριαία το παραγόμενο υδρογόνο για να δώσει ηλεκτρική ενέργεια ή ως καύσιμο κίνησης μηχανής!


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Ήδη έχει ενδιαφερθεί η Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα και μάλιστα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό και το Επιτελείο του που έμειναν άφωνοι από το αποτέλεσμα!

 Τι σημαίνουν όμως οι Εφευρέσεις του Πέτρου Ζωγράφου για την Ελλάδα;


 Ότι η χώρα γίνεται όχι μόνο αυτάρκης αλλά και εξαγωγέας Ενέργειας!

 Ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα έχουν σύντομα σχεδόν δωρεάν ρεύμα και θέρμανση!

 Ότι τα αυτοκίνητα και οι μηχανές, χωρίς μετατροπή, θα κινούνται σχεδόν δωρεάν! Με 2 ευρώ για δεκαπέντε μέρες και με μεγάλη ιπποδύναμη! Ενώ με γεμάτο ρεζερβουάρ θαλασσινού νερού θα υπάρχει αυτάρκεια κίνησης για 1 με 2 μήνες!

  Ότι οι πόλεις δεν θα μολύνονται πλέον από καυστήρες και κινητήρες!

  Ότι η Εθνική μας Άμυνα θα είναι παντοδύναμη, ότι τα αεροσκάφη μας θα είναι απρόσβλητα από πυραύλους, καθώς δεν θα αφήνουν θερμικό ίχνος, ότι τα πλοία μας θα είναι αεικίνητα, χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το θαλασσινό νερό στο οποίο θα πλέουν! Επιπλέον το "πηνίο Ζωγράφου" διαλύει σε δευτερόλεπτα κάθε μεταλλικό αντικείμενο που θα εισχωρήσει εντός του και μπορεί να μεταβληθεί σε Πανασπίδα!

  Ότι η Ελλάδα θα είναι η πιο "πράσινη" και η πιο οικολογική και φιλική στο περιβάλλον χώρα!

 Τα εισιτήρια θα φθηναίνουν, η ζωή θα απλοποιηθεί, η Οικονομία θα απογειωθεί, ο Ελληνισμός θα φέρει Επανάσταση στην ενέργεια και προστασία του Πλανήτη, αλλά και την Παγκόσμια Οικονομία, χάρη στον Έλληνα "Αϊνστάιν" Πέτρο Ζωγράφο!

Βίντεο με τη ζωντανή δοκιμή κίνησης δικύκλου με την εφεύρεση Πέτρου Ζωγράφου

Βίντεο με τη ζωντανή δοκιμή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 220V από τον Πέτρο Ζωγράφο

Βίντεο με τη ζωντανή δοκιμή της συσκευής μέσα στο στούντιο παρουσία επιστημόνων

Ειδικό επιστημονικό συνέδριο για την υπερεφεύρεση Πέτρου Ζωγράφου

13 σχόλια:

 1. βιαζεται ο πετρακης να δημοσιοποιησει κατι ηδη εφαρμοζομενο απο αλλους και να κατοχυρωσει μη χασει και την μασσα.Διαβασε και ακου ενα απο τα χιλιαδες με χιλιαδες μεσομορφωμενους στα ΤΕΙ που η φτωχεια τους ανακηρυξε σε εφευρετες και σωτηρες της ανθρωπουξυας!!!!
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΔείτε εδώ την ολοκλήρωση του νέου αντιδραστήρα του Μιχάλη Καλογεράκη και τις επιτυχείς δοκιμές του για την παραγωγή καθαρού υδρογόνου και την χρησιμοποίησή του σαν καύσιμη ύλη : http://www.ribandsea.com/main/index.php/face/1504-mixalis-kalogerakis-dorean-energeia-kai-kaysimi-yli-ap-to-ydrogono
  και αυτο
  https://youtu.be/iehzjEhM1DU

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καμιά σχέση το ενα με το άλλο. Μάλον είσαι άσχετος!!!!!!

   Διαγραφή
  2. φίλε sterg δεν τα είδες μάλλον ολα τα επεισόδια ,θα συμφωνήσω με τον christos Andronis ,εδώ πρόκειται για διάσπαση του μορίου του νερού χωρίς ηλεκτρική πηγή που τροφοδοτεί υδρογονογεννήτρια ,δεν είναι απλή ηλεκτρόλυση, Παρουσιάστηκε η όλη δουλειά σε συνέδριο της ΕΕΦ και υποκλήθηκαν στην εφεύρεσή του όλη η επιστημονική κοινότητα.

   Διαγραφή
  3. Όπως είπε και ο Χρήστος, ο sterg είναι πράγματι άσχετος. Αλά τελείως όμως!...

   Διαγραφή
 2. Ομάδα Διαδικτυακής Υποστήριξης Πέτρου Ζωγράφου
  https://www.facebook.com/watertopower/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είμαι πάντα δύσπιστος με μεγάλες ανακαλύψεις - εφευρέσεις , όμως φοβάμαι ότι οι πετρελαιάδες δεν θα επιτρέψουν να κυκλοφορήσουν και καλά θα ήταν αν είναι αλήθεια, να προσέχουν την ΥΓΕΊΑ τους ...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απολύτως λογική η παρατήρηση και το πιθανότερο είναι να μην φτάσει ποτέ στην παραγωγή. Πρόκειται πάντως για μια εξαιρετικά σοβαρή εργασία με ασύλληπτο αποτέλεσμα.

   Διαγραφή
 4. Τα ειλικρινή σεβάσματά μου!


  Οι Έλληνες είναι ξανά εδώ για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε καινούριους δρόμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εδιαβασα ολα τα σχολια σας και με την σηρα μου εγω θα ελαγα οτι αντι να κατακρινουμε ο ενας τον αλλο να μαζευτουμε ολοι μαζι και να υποστιριξουμε την εφευρεση το Ζωγραφου διοτι δεν ειναι μια απλη εφευρεση αλλα το κατι πιο μεγαλο που ο ανθωπηνος νους δεν μπορει να συλαβη αυτη την στιγμη και το μελον θα διξη ποσο μεγαλη εφευρεση ειναι και να δουμε με πιον τροπο μπορουμε να το βαλουμε εμπρος στην παραγωγη ετσι οστε να απαλαφρινθουμε απο τους μεγαλους και δυσκολοπλιροτους λογαριασμους τις ΔΕΗ και καυσιμον για τα αυτοκηνητα μας.
  Με τη εφευρεση του Ζωγραφου θα εχουμε φθηνο ρευμα για τις οικιακες αναγγες μας και φθηνο καυσιμο για την κινηση του αυτοκηνητου την θερμανση του σπιτιου μας και παλες αλλες εφαρμογες που σηγουρα θα χριστουμε ρευμα η καπιο καυσιμο.

  Τωρα το αν καπιος αλλος ειχε εφευρη κατι παρομιο αυτο δεν θα πρεπει να μας αφορα καθολου διοτι εμεις ετωρα το βλεπουμε για πρωτη φορα τουλαχιστον για μενα ειναι πρωτη φορα.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γιωργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν προκειται να αφησουν αυτον τον ανθρωπο να βγαλει αυτην την εφευρεση στη φορα... η δεη θα χασει τρισεκατομμυρια ευρω... ποιος θα το εγκρινει να εφαρμοστει? Μην τρελενομαστε στην ελλαδα ζουμε παιδια... κριμα για τον ανθρωπο αυτον τον αξιο εφευρετη οσα χρονια κ να περασουν στην ελλαδα δεν προκειται ποτε να αφησουν κατι τετοιο να συμβει.. το κρατος θα χασει τρελα λεφτα... δεν τους συμφαιρει... η ελλαδα θελει παντα να μας τα περνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΠΑΤΗ
  https://www.youtube.com/watch?v=3ThynIoCpZ8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Την αρχή διατήρησης της ενέργειας δεν την υπολογίζετε, τι βλακείες είναι αυτές που γραφετε,ξεπέρασε τον Αϊνστάιν ο Ζωγράφος γιατί χρησιμοποιεί την ηλεκτρόλυση του νερου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή