ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η "ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ" ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - CRETAN "ASPIRIN" IN GREECE

0  Έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμη και πριν το καλοκαίρι είναι η λεγόμενη "Κρητική Ασπιρίνη", που αναμένεται να φέρει επανάσταση στον τομέα της υγείας, αλλά και της γεωργίας με τη συστηματική πια καλλιέργεια των μυστικών συστατικών της!


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ

 Το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας ομάδας Καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστου Λιονή, Ηλία Καστανά και  Καθηγητή  Στέργιου Πυρίντσου, με τη συνεργασία της Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και της φαρμακοβιομηχανίας Gallenica!ΦΥΣΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟ

 Η λεγόμενη "Κρητική Ασπιρίνη" δεν είναι όμως ένα φάρμακο σαν τα άλλα, αλλά αποτελεί ένα εντελώς φυσικό, βιολογικό σκεύασμα σε μορφή κάψουλας σοφτ-τζελ, με εκπληκτικές ιδιότητες που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού από μέσα!


ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ

 Το νέο, επαναστατικό σκεύασμα προστατεύσει από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, ανακουφίζει από το κρυολόγημα, καταπολεμά την κοινή γρίπη, ενώ είναι αντιπυρετικό και έχει αναλγητικές ιδιότητες, όπως έδειξαν και οι σχετικές δοκιμές σε ασθενείς που βρήκαν κυριολεκτικά την υγειά τους!


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ


  Πρόκειται για μυστική συνταγή που βασίζεται στην αρχαία ελληνική θεραπευτική παράδοση και βασίζεται σε τρία βότανα και σε παρθένο ελαιόλαδο της Κρήτης!

  Κάποιες φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για Δίκταμο, Θυμάρι και Φασκόμηλο σε ειδική αναλογία.


ΒΟΤΑΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

 Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία του ελληνικού σκευάσματος, που αναμένεται να απλωθεί παγκόσμια, θα φέρει επανάσταση και στην ελληνική γεωργία, με τη συστηματική βοτανοκαλλιέργεια, καθώς με τις εξαγωγές θα απαιτούνται πλέον τεράστιες ποσότητες των βοτάνων-συστατικών από το ανεξάντλητο και εν πολλοίς ανεκμετάλλευτο φαρμακείο της ελληνικής φύσης!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)