ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ "TIME LAPSE" ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ - AWARDED "TIME LAPSE" VIDEO FOR ZAKYNTHOS

0

 Ένα μοναδικό βίντεο σε χρόνο "time lapse" για τη Ζάκυνθο, του Πολωνού Maciej Tomkow, βραβεύτηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία του  στο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λος Άντζελες "LAIFF AWARDS March 2015"!


ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Το φιλμ που βραβεύτηκε και από το "Vimeo", έχει το τίτλο «Θησαυροί της Ζακύνθου» και δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την κινηματογραφική τεχνική "timelapse" στα πιο όμορφα μέρη του ελληνικού μας νησιού.

 Μερικά από τα μέρη που απεικονίζονται είναι γνωστοί τουριστικοί προορισμοί, ενώ άλλα είναι μοναδικά, ήσυχα και μαγευτικά τοπία. 

  Οι πραγματικοί θησαυροί για τα μάτια όμως είναι η μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρει η τεχνική timelapse, ώστε ολόκληρα 24ωρα να συμπυκνώνονται σε λίγες στιγμές, αποκαλύπτοντας την εξαιρετική φύση, ομορφιά και γαλήνη των ελληνικών τοπίων! Απολαύστε την:




ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΤΑΙΝΙΑ


  Για να γίνει η ταινία, εκτός από την βοήθεια πολλών ανθρώπων, χρειάστηκαν 4 ταξίδια, 840 ώρες αφιερωμένες στη Ζάκυνθο, 2.000 χιλιόμετρα ταξιδιών στο νησί, 28 ημέρες γυρισμάτων, 3TB timelapse βίντεο, 380 ώρες επεξεργασίας post-production, 100 κιλά βάρους εξοπλισμού ταινίας.

 Η ταινία είναι γυρισμένη με πολλαπλές κάμερες: Canon 6D, 2x 5D Mark III, 5D mark II, 7D και Canon L lenses.
 Εξοπλισμός ελέγχου κίνησης: DitoGear Multi-Axis Motion Control System

  Δείτε πως γυρίστηκαν οι "Θησαυροί της Ζακύνθου":


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !