ΟΣΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - SAINT'S BONES FOUND AFTER VISION IN LIVANATES FTHIOTIDAS

0

 Επί τρία χρόνια έβλεπε στον ύπνο της νεαρή γυναίκα άνδρα που της ζητούσε να σκάψει σε συγκεκριμένο μέρος, κοντά σε εξωκλήσι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, ώστε να ανακαλύψει τα οστά του!

 Η τελευταία ρητή, επίμονη οδηγία ήταν η εκταφή να γίνει πριν τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, όπως και έγινε τελικά προχθές Τρίτη, παρουσία Ιερέα και αφού ενημερώθηκε η οικεία Μητρόπολη.

 Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού στο Star Κ. Ελλάδος, η υπόδειξη αφορούσε ως τοποθεσία το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου του Φουστανελά και συγκεκριμένα το μέρος όπου είχαν φυτρώσει δύο κόκκινα λουλούδια, σε ένα τόπο που σχετίζεται με παλιό Μοναστήρι που φαίνεται πως είχαν καταστρέψει οι Τούρκοι!

 Σύμφωνα πάντα με κατοίκους, κατά το σκάψιμο στο μέρος που είχε υποδειχθεί στο όνειρο, βρέθηκαν πράγματι οστά, τα οποία μάλιστα ευωδίαζαν, όπως συμβαίνει με τα λείψανα των Αγίων!

 Ο άνδρας που εμφανιζόταν στο όνειρο στης γυναίκας επί τρία χρόνια, δεν αποκάλυψε ακόμη την ταυτότητά του, λέγοντας πως θα το φανερώσει αφού βρεθούν πρώτα τα λείψανά του!

 Η δε Μητρόπολη Φθιώτιδας ερευνά την υπόθεση προς το παρόν και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις.

 Οι Λιβανάτες Φθιώτιδας, βρίσκονται στον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο, απέναντι από τις Ροβιές και την Λίμνη Ευβοίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !