9η Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - CORFU ΤΗΕ 9th BEAUTIFUL BEACH OF THE WORLD

0

 Την ένατη θέση στις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου καταλαμβάνει η Κέρκυρα από τους αναγνώστες του αμερικανικού USNews, που αναφέρει σχετικά:

 "Χρησιμοποιείται ως σκηνικό για τις επικές ιστορίες τόσο από τον Όμηρο και τον Σαίξπηρ, το νησί της Κέρκυρας, ή Κέρκυρα, εξακολουθώντας να προσελκύει κουρασμένους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεφύγουν από την κίνηση και τη φασαρία της καθημερινής ζωής. 

 Το θέαμα του καταπράσινου τοπίου της με διάστικτα αγριολούλουδα είναι αρκετό για να λιώσει κάθε ίχνος άγχους. 

 Το άρωμα της ελιάς και των εσπεριδοειδών που μεταφέρονται από τον άνεμο από τους κοντινούς ελαιώνες, είναι αρκετό για να ανανεώσει τον καθένα από μέσα προς τα έξω. 


Και η αίσθηση της εκτεταμένης βοτσαλωτής παραλίας κάτω από τα πόδια σας ή η θέα των γαλανών κυμάτων του Ιονίου, είναι αρκετή για να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να έχετε βρει τον παράδεισο.

 Είναι πραγματικά οι παραλίες που προσελκύουν τόσους πολλούς τουρίστες στην Κέρκυρα κάθε χρόνο. Είτε προτιμάτε τις πιο απομονωμένες - αλλά εύκολα προσβάσιμες - ακτές της στο νότιο άκρο του νησιού ή τις εκτεταμένες βοτσαλωτές ακτές της βόρειας ακτής, η Κέρκυρα είναι το όνειρο κάθε ηλιόφιλου. 

 Ωστόσο, αν συμβεί να συναντήσετε μια βροχερή ημέρα, το νησί είναι επίσης πολύ καλό σε μερικά ενδιαφέροντα μουσεία και ιστορικά μνημεία

Κατευθυνθείτε προς την πόλη της Κέρκυρας, το κύριο εμπορικό και τουριστικό κέντρο του νησιού, και εξερευνήσετε τα ελικοειδή πλακόστρωτα σοκάκια της Παλιάς Πόλης

Ανάμεσα σε σπίτια με παστέλ χρώματα, είναι κρυμμένα εκπληκτικά κομμάτια της πλούσιας ιστορίας της Κέρκυρας, όπως το Παλαιό Φρούριο και η Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, τα οποία μπορούν να εξερευνηθούν με τα πόδια", σημειώνει το USNews!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !