ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ!

0

 
Ως το "8ο θαύμα" του κινηματογράφου χαρακτηρίζεται η νέα, απίστευτη δυνατότητα της τεχνολογίας, που μετατρέπει τέλεια σε έγχρωμη, οποιαδήποτε ασπρόμαυρη ταινία! Η οποία μάλιστα μπορεί να κάνει νέα πρεμιέρα, στην έγχρωμη πια έκδοσή της, στο σινεμά ή την τηλεόραση!


Απόδειξη η πανηγυρική μετατροπή παλιάς ασπρόμαυρης ελληνικής ταινίας σε έγχρωμη, στα πλαίσια των εορτασμών των 50 χρόνων της επιτυχημένης ελληνικής κινηματογραφικής εταιρίας "Καραγιάννης - Καρατζόπουλος"!

  Με έναν τεράστιο κατάλογο ελληνικών ταινιών που ξεπερνάει τις 325 και καλύπτει πάνω από εξήντα χρόνια ελληνικού Κινηματογράφου, η εταιρεία αποφάσισε για μία ακόμη φορά να καινοτομήσει και να μετατρέψει την ασπρόμαυρη ταινία του Γ. Τζαβέλλα "Η ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ", σε έγχρωμη!


 Η επεξεργασία έγινε στα West Wing Studios στη Φλόριντα, που ειδικεύονται στον εγχρωματισμό φιλμς, με υπερσύγχρονα μέσα!

 Η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στα Village στο Μαρούσι, όπου η Καραγιάννης Καρατζόπουλος θα γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας της και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου δημιουργού Γιώργου Τζαβέλλα, παρουσιάζοντας έγχρωμη, "σα να γυρίστηκε χθες", την αλησμόνητη ταινία του "η Γυνή να φοβείται τον Άντρα", με πρωταγωνιστές τη Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.


 Την ταινία παρουσιάζει στους κινηματογράφους η Spentzos Film από τις 10 Μαρτίου και το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο, ξεπερνά κάθε προσδοκία και είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό!




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !