ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Free electricity

0

 Νέα καταπληκτική εφεύρεση από τον Έλληνα Εφευρέτη Πέτρο Ζωγράφο, παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από την ροή της βρύσης του σπιτιού!

 Η εφεύρεση βασίζεται στην αρχή παραγωγή ρεύματος των υδροστροβίλων, όπως αυτών που κινούνται από υδατοπτώσεις στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια!

 Ο Πέτρος Ζωγράφος κατασκεύασε αυτή τη φορά μια μικρή συσκευή 30 εκ., η οποία έχει ένα μικρό μοτέρ 2 Α και 12 V, το οποίο παίρνει κίνηση από το νερό που τρέχει η βρύση μας, όταν π.χ. πλένουμε πιάτα στην κουζίνα ή χρησιμοποιούμε το ντους ή το καζανάκι της τουαλέτας!

 Τρέχοντας το νερό, γυρνάει την μικρή γεννήτρια, η οποία στροβιλίζεται και παράγει ρεύμα, ισχύος στην συγκεκριμένη περίπτωση 25 W! Ενώ κάλλιστα θα μπορεί να φορτίζει μπαταρίες που θα μας δίνουν ρεύμα όταν το χρειαζόμαστε, όπως τα φωτοβολταϊκά ή οι ανεμογεννήτριες! Ρεύμα εντελώς δωρεάν! 

 Εάν πάλι τοποθετηθούν περισσότερες, ν τέτοιες συσκευές, τότε η παραγόμενη ισχύς θα είναι π.χ. 25 επί ν και μάλιστα χωρίς να πέφτει η πίεση του νερού!

  Ο κύριος Ζωγράφος ετοιμάζει τώρα μια μεγάλη τέτοια γεννήτρια, η οποία θα παίρνει κίνηση από τον κεντρικό σωλήνα ύδρευσης μιας οικοδομής, παράγοντας πολύ μεγάλη ποσότητα ρεύματος! Δείτε τα βίντεο




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !