ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ SUPERFERRY ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ, ΤΗΝΟ, ΜΥΚΟΝΟ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ!

0

 
 Με τις καλύτερες προοπτικές το μεράκι των Ελλήνων Πλοιοκτητών και την αγάπη της Άνδρου, ξεκινά τα δρομολόγιά του το νέο υπερσύγχρονο Superferry των αδελφών Γεωργίου και Δημήτρη Στεφάνου, που ξεχωρίζουν για την αγάπη τους στον τόπο!

  

 Η αγάπη αυτή τους έσπρωξε να ψάχνουν επί χρόνια για να βρουν να αγοράσουν το πλέον κατάλληλο για τα λιμάνια του Αιγαίου πλοίο, το οποίο έφεραν και μετασκεύασαν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και όχι στην Κίνα ή την Τουρκία, προσφέροντας δουλειά σε εκατοντάδες Έλληνες στο Πέραμα και σε δεκάδες επίσης συνεργαζόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, σε μια εποχή κρίσης και ανεργίας!

  Ο Τουρισμός και η Ναυτιλία, αποδεικνύονται τα σωσίβια της Ελληνικής Οικονομίας και κατ΄ επέκταση της Ελλάδας, χάρη στα οποία μένει πάντα στον αφρό και στις πιο δύσκολες "καιρικές" συνθήκες και τα οποία πρέπει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού.


  Το νέο υπερσύγχρονο Superferry έχει νηολόγιο Άνδρου, για να να τιμηθεί το νησί των αδελφών
Στεφάνου, ενώ είναι γεμάτο από εικόνες της αρχοντοκαπετάνισσας του Αιγαίου στα σαλόνια και τους κοινόχρηστους, πολυτελείς χώρους του.

 Το νέο Supereferry πιάνει ταχύτητα 23 κόμβων, μπορεί να μεταφέρει 1.800 επιβάτες και 300 αυτοκίνητα και θα πραγματοποιεί από την Πέμπτη 7 Ιουλίου το δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, από Ραφήνα, καθημερινά στις 07:50 το πρωί, με Καπετάνιο του τον θαλασσόλυκο Τάσο Τρέσσο!

  Από την ίδια ημέρα το παλαιότερο Superferry II θα αναχωρεί από Ραφήνα καθημερινά στις 16:50 προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο και Πάρο.

   Καλοτάξιδο!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !