ΤΟ "ΒΑΣΙΛΙΚΟ" ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΟΤ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Paul and Marie Chantal in Greece

0

 
Θεωρείται ένα από τα ομορφότερα σούπερ γιοτ στον κόσμο! Χτισμένο με "βασιλικές" προδιαγραφές από τον "βασιλιά" των Duty Free Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ, για την κόρη του Μαρί Σαντάλ, σύζυγο του Παύλου, πρωτότοκου γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας.

 Πολυτέλεια και ταχύτητα, δράση και αντοχή, δύναμη και λεπτότητα, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το "Mari Cha III", το σούπερ γιοτ με το οποίο κάνουν οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό ο Παύλος και η Μαρί.


  Το μήκους 44,7 μέτρων "Mari Cha III" τρέχει σαν τον άνεμο πάνω στη θάλασσα, σχεδιασμένο ειδικά από τον Philippe Briand, καθώς πιάνει π.χ. 17 κόμβους με άνεμο 14 κόμβων (κόμβος= 1 ναυτικό μίλι = 1852 μ. ανά ώρα)! Ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό, χωρίς θυσίες σε χώρους και πολυτέλεια, πετυχαίνοντας έτσι έναν μοναδικό και σπάνιο συνδυασμό, που το κατατάσσει ως το καλύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος υψηλής τεχνολογίας του μεγέθους του στον κόσμο!

  Τους εσωτερικούς χώρους  είχε επιμεληθεί ο John Munford, δημιουργώντας μια πλωτή ιδιωτική βίλα, που ανακαινίστηκε εσωτερικά το 2010, με το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.
   







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !