ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ - Aristotelian street race

0

  Το πρωί της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018  ξεκινά ο "2ος Αριστοτέλειος δρόμος αντοχής", από τον τόπο όπου ο Αριστοτέλης δίδασκε τον Μέγα Αλέξανδρο στην περιοχή της αρχαία Μίεζας δίπλα στη Νάουσα!


  Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 π.μ. στη "Σχολή Αριστοτέλους" και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. 

ΑΓΩΝΑΣ 26 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
  Ο Αγώνας των περίπου 26 χλμ.. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από την περιοχή «Πλακένια», τα όρια πόλης Νάουσας, την οδό Νάουσας - Νέας Στράντζας, την αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, τηνΚοινότητα Γιαννακοχωρίου, την αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, την οδό Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, την Μαρίνα, τα όρια Κοινότητας Λευκαδίων, τους Μακεδονικοί Τάφους, την Αρχαία Μίεζα, την Κοινότητα Κοπανού και θα επιστρέψει τους αθλητές στην Σχολή Αριστοτέλους.

ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
 Ο Αγώνας των 5 χλμ.. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ακολουθεί την διαδρομή Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τις δύο αποστάσεις, για όλους τους συμμετέχοντες, που θα γνωρίζουν πως εκεί δίπλα τους έτρεχε κάποτε και ο Μέγας Αλέξανδρος και περπατούσε ο ίδιος ο σοφός Αριστοτέλης!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !