ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ - Όλο το Εορταστικό Πρόγραμμα - Christmas in Volos

0

 
Με ένα εκατομμύριο λαμπάκια, "μπλε" ουρανό, την μοναδική "Αργώ", το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας και πολλούς καλλιτέχνες, αλλά και την λαμπρή θρησκευτική πανήγυρη του Πολιούχου του Αγίου Νικολάου, θα υποδεχθεί ο Βόλος την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης! (στο κάτω μέρος το πλήρες, αναλυτικό εορταστικό πρόγραμμα τόσο του Δήμου Βόλου, όσο και της Ι. Μητροπόλεως για τον Άγιο Νικόλαο )


 Ο εορτασμός των Χριστουγέννων ξεκινά από νωρίς, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, οπότε ο Βόλος φωταγωγείται με τον εντυπωσιακότερο ίσως τρόπο στην Ελλάδα, με ένα εκατομμύριο λαμπάκια και μπλε χρώματα, που δίνουν μια εντελώς φαντασμαγορική και εορταστική όψη στην πόλη! 


 Πολύ λαμπρή όμως είναι και η ενδιάμεση πανήγυρη του Πολιούχου του Βόλου Άγιου Νικόλαου, η οποία πλαισιώνεται από ένα Δωδεκαήμερο Ακολουθιών, που αρχίζουν από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, με έλευση των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη από τη Δράμα, κορυφώνονται την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Νικολάου (6 Δεκεμβρίου) και κλείνουν με τον καθαγιασμό του Μύρου του μεγάλου Αγίου (9 Δεκεμβρίου), για τον οποίο λίγοι γνωρίζουν ότι ήταν και Μυροβλύτης! (στο κάτω μέρος το πλήρες εορταστικό Πρόγραμμα)


 Στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα περιλαμβάνεται Χριστουγεννιάτικο χωριό, το σπήλαιο της Γέννησης με την φάτνη και ζωντανά ζωάκια, περιηγήσεις στην πόλη με τρενάκι, καθημερινές συναυλίες στην αγορά, θεατρικές παραστάσεις, μουσικά happening, εργοστάσιο σοκολάτας, "παγετώνες", γιορτές με αερόστατα και πυροτεχνήματα!


 Μοναδικό θέαμα αποτελούν τα 5.000 φαναράκια, που θα ανέβουν στον ουρανό της πόλης το δεύτερο βράδυ των Χριστουγέννων, την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου!



 Κεντρικά σημεία αναφοράς των εορτών θα είναι όπως κάθε χρόνο, είναι ο Ι. Ναός του Αγίου Νικολάου, το Δημαρχείο και φυσικά το εντυπωσιακά φωταγωγημένο πλοίο της Αργούς στην παραλία του πανέμορφου Βόλου!


Καλά Χριστούγεννα στον Βόλο, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με διαμονή στο γραφικό Πήλιο!




Δείτε (κλικ) το πλήρες και αναλυτικό Πρόγραμμα Πανηγύρεως του Αγίου Νικολάου Βόλου


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !