ΙΑΜΑ: Η ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ''ΑΣΠΙΡΙΝΗ'' ΠΟΥ ''ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ'' ΓΡΙΠΗ, ΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ! - Cretan IAMA

0

 
 "Ασπίδα" σε γρίπη, ιώσεις, κρυολόγημα αποτελεί η φοβερή ελληνική "ασπιρίνη", το Κρητικό "Ίαμα", με την πολύ ωραία ιαματική ελληνική λέξη, που κοσμεί την όμορφη, λιτή και συνάμα αρχοντική συσκευασία του!


 Το "Ίαμα" είναι είναι καρπός έρευνας 20 ετών Ελλήνων επιστημόνων του Πανεπιστημίου Κρήτης (Χρήστου Λιονή Καθηγητή Γενικής Ιατρικής κ ΠΦΥ, Ηλία Καστανά Καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας, Στέργιου Πυρίντσου Αναπληρωτή Καθηγητής Βιολογίας και Γεώργιου Σουρβίνου Καθηγητή Κλινικής Ιολογίας) που δημοσιεύθηκε σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, αλλά και δοκιμάστηκε στην πράξη σε ενεργά ασθενείς, όπου και διαπιστώθηκαν πράγματι οι εκπληκτικές του θεραπευτικές ιδιότητες!


 Όπως αποδείχθηκε - σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες -το Κρητικό ΙΑΜΑ μπορεί να καταπολεμήσει τις φλεγμονές  που οδηγούν σε βαριές ιώσεις και κρυολογήματα, ενώ παράλληλα προσφέρει δύναμη και ζωντάνια στον οργανισμό!

 Το Ίαμα καταπολεμά ως και τον θανατηφόρο πολλές φορές ιό της γρίπης Η1Ν1 και αναδεικνύεται σε "Ψηλορείτη" της υγείας!

Το Ίαμα, κατοχυρωμένο με παγκόσμια πατέντα, είναι απόλυτα φυσικό προϊόν καθώς περιέχει κρητικό θυμάρι, κρητικό φασκόμηλο και δίκταμο, τα οποία συνδυάζονται με ντόπιο παρθένο ελαιόλαδο και μέλι, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ασπίδα προστασίας του οργανισμού!

  Για την προμήθεια των βοτάνων φρόντισε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, ενώ την μαζική παρασκευή, συσκευασία και διάθεσή του Ιάματος ανέλαβε η εταιρεία Οlvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής Galenica! Όλα ελληνικά από πάνω έως κάτω!

  Ζητήστε το Ίαμα στα Φαρμακεία όλης της Ελλάδας!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)