ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΤΟ PERIVOLAS ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ - Best Hotel for Greece 2019

0


 Το καλύτερο ξενοδοχείο της Ελλάδας για το 2019 και ένα από τα 78 καλύτερα στον κόσμο, είναι το Perivolas στην Οία Θήρας (Σαντορίνη), σύμφωνα με τη χρυσή λίστα 2019, του μεγαλύτερου τουριστικού περιοδικού Condé Nast Traveler


 Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη με ζωντανή θέα, σκαρφαλωμένα στο χείλος ενός γκρεμού 300 μέτρων που βυθίζεται στην πλημμυρισμένη ηφαιστειακή καλντέρα. Αλλά κανένα δεν έχει την αιθέρια δομή του Perivolas, σημειώνει το περιοδικό.


 Φωτεινές ανταύγειες ροζ και μοβ - ένα κλαδάκι από μπουκαμβίλιες, ένα σωρό από μαξιλάρια δαπέδου - φέρνουν τους δροσερούς λευκούς εσωτερικούς χώρους και τους σκούρους ηφαιστειακούς τοίχους σε πιο έντονη αντίθεση. 


 Αυτή η άγρια ​​αγνότητα ορίζει κάθε λεπτομέρεια στο Perivolas, ένα οικογενειακό όνειρο που υλοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και εξακολουθεί να τρέχει με μεγάλο πάθος και ακρίβεια από την οικογένεια Ψύχα. 


 Η σύνθεση είναι εξαιρετική αλλά ξεχωριστή: ένα ήσυχο εστιατόριο δίπλα σε μια πισίνα σχεδόν αδιαίρετη από τον γαλάζιο ορίζοντα, όπου ο σεφ ετοιμάζει ακατάπαυστα με τέχνη τα τοπικά πιάτα.



  Οι τιμές στα δίκλινα δωμάτια του Perivolas ξεκινούν από 500 περίπου ευρώ, αλλά αποζημιώνουν με το παραπάνω τους τουρίστες, με μια μοναδική θέα και αίσθηση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !