ΑΝΟΙΞΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Greek Museums reopen

0

  Άνοιξαν ξανά από την Δευτέρα 15 Ιουνίου τα μοναδικά Μουσεία της Ελλάδας, με τους αμύθητους θησαυρούς της ιστορίας και του πολιτισμού της. 

  Οι επισκέπτες των Μουσείων, για τη προστασία τους, πρέπει να ακολουθούν τους ακόλουθους κανόνες:

- Απόσταση 1,5 μ. κατ' ελάχιστο, για ανοικτούς χώρους και 2 μ. για κλειστούς χώρους. Είναι υποχρεωτική από τους επισκέπτες η χρήση μη ιατρικής μάσκας

- Η λειτουργία εστιατορίων/café στους χώρους των μουσείων λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τους χώρους εστίασης. Τραπέζια και καρέκλες απολυμαίνονται πριν από κάθε χρήση τους.

- Η λειτουργία πωλητηρίων στους χώρους των μουσείων διέπεται και από τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τους χώρους λιανεμπορίου.

- Θα λειτουργεί συνεχώς ο κλιματισμός, για την προστασία των εκθεμάτων, όπου επιβάλλεται. Όπου δεν επιβάλλεται, θα λειτουργεί δύο ώρες πριν από το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου και δύο ώρες μετά το ωράριο λειτουργίας του.

- Προτείνεται η χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπου υφίσταται, ώστε να ελέγχεται, κατά το δυνατόν, η ροή των επισκεπτών. Ειδική πρόβλεψη θα λαμβάνεται για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, ατόμων άνω των 65, εγκύων κ.λ.π . Για ηλεκτρονικά εισιτήρια μπείτε εδώ

- Στις ομαδικές ξεναγήσεις δεν θα πρέπει να μετέχουν περισσότερα από 8 άτομα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)