41ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ - Πρόγραμμα και ωράριο - Thessaloniki's Book Festival

0
41ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 2022


Ξεκίνησε από την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 το 41ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στην όμορφη Παραλία του Λευκού Πύργου, δίπλα στο Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αποτελεί έναν καθιερωμένο και πολύ δημοφιλή θεσμό για την μακεδονική πρωτεύουσα.Το φετινό Φεστιβάλ, στο οποίο μετέχουν 200 εκδότες με 40.000 τίτλους, είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.


ΩΡΑΡΙΟ

41ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 2022

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου και οι ώρες λειτουργίας του είναι καθημερινά από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

41ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 2022

Παράλληλα με το Φεστιβάλ Βιβλίου, θα πραγματοποποιηθούν:


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Θα διεξάγεται καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Φεστιβάλ. Οι επισκέπτες θα μπορούν να στείλουν τη φωτογραφία τους, στα emails του ΣΕΚΒΕ sekve@otenet.gr ή sekvethes@gmail.com, με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους ή και μήνυμα στο facebook στη σελίδα: Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Μετά τη λήξη του 41ου Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα υπάρχει και βραβείο (βιβλία).


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίσουν στην κάλπη που θα βρίσκεται στην Γραμματεία της Έκθεσης (αριθμός εκθετηρίου 58), για να αναδείξουμε και φέτος το Βιβλίο του Φεστιβάλ.


ΕΡΕΥΝΑ
Έρευνα στο χώρο από την εταιρεία Interview με την συμμετοχή του κοινού.


ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΕΡΤ3
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου από τις 7 το απόγευμα και έως τις 10 το βράδυ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και Πάρις Παρασχόπουλος θα μεταδίδουν τις εκπομπές τους ζωντανά από το χώρο του Φεστιβάλ Βιβλίου στην παραλία.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
Για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο FM100 οι συγγραφείς θα δίνουν συνέντευξη τηλεφωνικά πριν την έναρξη λειτουργίας και στη συνέχεια θα μεταδίδεται από την ηχητική εγκατάσταση του Φεστιβάλ Βιβλίου για τους επισκέπτες.


ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας με την ευγενική χορηγία του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδος Π.Ο.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσουμε Επετειακή συναυλία αφιέρωμα στη Μικρά Ασία και με τίτλο "Υπόκλιση στο παρελθόν", την Τετάρτη 6 Ιουλίου ώρα 9 μ.μ., στον χώρος εκδηλώσεων, εξέδρα δίπλα στο άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου, με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια και αγαπημένη φωνή του συνθέτη Γιάννη Σπανού, Ντίνα Παπαϊωάννου.


IN GREECE  -  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Διακοπές Θεσσαλονίκη - Rooms in Thessaloniki

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !