ΜΑΓΕΥΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΞΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - Eleni Xidia and Pashalis Mantis in Santorini

0

Ελένη Ξυδιά, Σαντορίνη


Μαγεύει η μοναδική Ελένη Ξυδιά με το πιάνο και την καλλιτεχνική της εμφάνιση στην Σαντορίνη, μέσα από τον σκηνοθετικό φακό του Πασχάλη Μάντη, που ξέρει να συλλαμβάνει και να αποδίδει με μοναδικό τρόπο την αυθεντική γοητεία!

Ελένη Ξυδιά, Σαντορίνη

Η ανάδυση μιας τέτοιας καλλιτεχνικής και τουριστικής οπτασίας, αναδεικνύει τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, περιβάλλοντάς τους με έμπνευση και τέχνη, αλλάζοντας επίπεδο, αφού κάθε γωνία της Ελλάδας είναι και γίνεται ένας μοναδικός πίνακας, μια μοναδική αίσθηση, καθώς μια νέα Μούσα φανερώνεται και σκορπίζει ποίηση, νότες και δυνατά συναισθήματα, ικανά να σμιλέψουν νέους "Ελύτες"!

Και ο ίδιος ο Όμηρος, που πέρασε από εκεί από την Θήρα και δομίμασε μάλιστα την περίφημη φάβα της, αν του ζητούσαν να περιγράψει την Ωραία Ελένη του Τρωικού Πολέμου, σίγουρα θα έδειχνε την Ελένη Ξυδιά!


Αλλά και ο Οδυσσέας, στο νησί των Σειρήνων θα νόμιζε πως βρισκόταν, σαν η θαλασσοδαρμένη πλώρη του έφτανε στα άγρια, ηφαιστειοκαμμένα ακρογιάλια της Θήρας.


Μα και οι Μνηστήρες, μια τέτοια πεντάμορφη και καλλιεργημένη Πηνελόπη καρτερούσαν υπομονετικά για χρόνια, ως να τελειώσει το ατέλειτωτο υφάδι της, εκεί πέρα στο αψηλό παλάτι, συναγωνιζόμενοι ποιον θα πρωτοδιαλέξει πλάι της, η πότε γαλάζια, πότε ολοκόκκινη, μεταξένια Βασίλισσα! Μα εκείνη 'Δυσσέα μονάχα καρτερούσε, πιστή, μοναχή και ακλόνητη..

Εκπληκτικά τοπία, χολυγουντιανά φορέματα, εμπνευσμένο πιάνο, Αιγαίο και γοητεία, που μαγεύουν τις αισθήσεις και δείχνουν πως υπάρχουν ανώτεροι δρόμοι στην ζωή και την τέχνη, στην ίδια την παραδεισένια Ελλάδα! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο σε σκηνοθεσία Πασχάλη Μάντη


IN GREECE  -  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Δωμάτια Θήρα - Rooms in Santorini

Booking.com



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !