ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - IN GREECE IS THE 2nd WORLD’S MOST ROMANTIC HOTEL

0



   Στην Ελλάδα βρίσκεται το 2ο ρομαντικότερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

  Το γνωστό περιοδικό μόδας Harper's Bazaar δημοσίευσε τα 10 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία όλου του κόσμου, με την Ελλάδα να παίρνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, χάρη σε ένα εκπληκτικό νησί και σε ένα επίσης καταπληκτικό ξενοδοχείο της!


ΠΟΥ;


 Τέτοιο νησί δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Θήρα όπως είναι το κανονικό όνομά του. Όμως οι ξένοι το γνωρίζουν σαν Σαντορίνη από τον καιρό των Σταυροφόρων, χάρη στην εκκλησούλα της Αγίας Ειρήνης (Saint Irini - Σάντα Ειρήνη = Santorini) που βρίσκεται στην Περίσσα!


ΠΟΙΟ;

 Μεγάλος όμως ο συναγωνισμός εκεί. Αλλά το Harpeer's Bazaar ξεχώρισε το Ξενοδοχείο 
Grace Santorini Hotel, δίνοντάς του μάλιστα τη δεύτερη θέση στον κόσμο για τις πιο ρομαντικές αναμνήσεις!

ΠΩΣ;


 Απολαμβάνοντας - όπως γράφει το περιοδικό - μία από τις γραφικότερες εικόνες στην Ελλάδα από την πολυτέλεια της ιδιωτικής σας βίλας στο Grase Santorini Hotel!

 Θαυμάζοντας τα ασβεστωμένα κτίρια και τους θόλους των Εκκλησιών του νησιού από τη βεράντα σας και την πισίνα σας, ενώ ο προσωπικός σας σεφ φροντίζει το δείπνο σας ή καθώς ετοιμάζεται το μασάζ σας...


ΠΟΣΟ;

 Τώρα όσον αφορά τις τιμές, ξεκινούν αυτή την περίοδο από 390 ευρώ για το Delux Room, ανεβαίνουν σε 790 στη Honeymoon Suite with Plunge Pool και φτάνουν τα 2.700 ευρώ ανά βραδιά στην περίφημη The Villa, με τον προσωπικό σεφ που αναφέρει το περιοδικό...

Αλλά τι τους θέλουμε τους τρίτους ανάμεσά μας; 
Όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα - "η αγάπη θέλει μόνο δύο"!





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !