1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - 1st FESTIVAL OF OLIVE OIL IN KALAMATA

0


  
Ξεκίνησε το φιλόδοξο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς Καλαμάτας , που θα διαρκέσει ως την Κυριακή 19 Απριλίου!

  
Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου φιλοξενείται στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και διοργανώνεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμάτας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Μεσσηνίας


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης στο Σενεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Elite City Resort Καλαμάτας:
Παρασκευή 17/4:  17.00 – 21.00
Σάββατο 18/4:       10.00 – 21.00
Κυριακή 19/4:       10.00 – 19.00


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ


 Το Φεστιβάλ όπου συμμετέχουν 90 περίπου εκθέτες θα περιλαμβάνει:

-Συνέδριο με εισηγητές από τις ελαιοπαραγωγικές μεσογειακές χώρες και σκοπό τη συνάντηση,
ενημέρωση και πληροφόρηση όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιόλαδου και της ελιάς σχετικά με τις τάσεις της ελαιοκομίας διεθνώς και του σύγχρονου μάρκετινγκ.

-Έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών σχετικών με τον τομέα της ελαιοκαλλιέργειας, της μεταποίησης και εμπορίας ελιάς και ελαιολάδου

-Διαγωνισμό Ελαιολάδου: διοργάνωση του 3ου διαγωνισμού ποιότητας και συσκευασίας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου «ΠανΕλαίον», σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπέρ των Μεσσηνιακών Ελαιοκομικών Προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΣΥΜΕΠΟΠ) και το εργαστήριο γευσιγνωσίας του ΑΤΕΙ Πελοποννήσου.

-Εκδήλωση Γαστρονομίας: Παρουσίαση μεσογειακών εδεσμάτων με βάση τις ελιές και το ελαιόλαδο σε συνεργασία με διακεκριμένους σεφ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !