ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ - CRAZY FOR GREECE IN THE SKY

0

 Για νέο ρεκόρ Τουριστικής κίνησης πηγαίνει η Ελλάδα το καλοκαίρι του 2016, ενώ φέτος καταγράφηκαν μόνο για το πρώτο δεκάμηνο 43,5 εκατομμύρια επιβάτες στα ελληνικά αεροδρόμια, 2,2 εκατομμύρια περισσότεροι από το αντίστοιχο διάστημα του 2014!

 Αυτές τις θετικές προοπτικές του ελληνικού τουρισμού είχαν προβλέψει σωστά οι Γερμανοί της Fraport και κατάφεραν να πάρουν προς εκμετάλλευση 14 ελληνικά Περιφερειακά Αεροδρόμια, που τώρα σπεύδουν ήδη να τα γεμίσουν Γερμανούς Τουρίστες. 

 Έτσι η Lufthansa ανακοίνωσε κιόλας δύο νέες, απευθείας πτήσεις σε ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα προς Σαντορίνη και Κέρκυρα από Μόναχο!

 Όμως και οι Βρετανοί δεν σκοπεύουν να μείνουν πίσω, αναγγέλλοντας δια της British Airways πύκνωση των πτήσεων προς Σαντορίνη και Κέρκυρα και ταυτόχρονα δύο νέες απευθείας πτήσεις από το Heathrow προς Χανιά και Καλαμάτα, η οποία αναδεικνύεται πλέον σε κύρια τουριστική πύλη για όλη την Πελοπόννησο!

  Όλες οι παραπάνω πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο και θα συνεχιστούν καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού 2016, έως και τον Σεπτέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !