ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΑΪΝΣΤΑΪΝ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ! - THE GREEK "EINSTEIN"

0

 Εντυπωσιάζει εφεύρεση που δημιούργησε ο Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Ερευνητής και Εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, ο Έλληνας "Αϊνστάιν"!


 Ο εξηντάχρονος Πειραιώτης Επιστήμονας έχει κατοχυρώσει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ, για μοναδική μέθοδο - συσκευή ηλεκτρόλυσης ύδατος και παραγωγής υδρογόνου ως καυσίμου, με χρήση συνδυασμού συχνοτήτων!


 Με άλλα λόγια έχει καταφέρει να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα 220V, όπως και να κινεί μηχανή εσωτερικής καύσης, με ένα μόνο ποτήρι πόσιμο νερό!

Κάμερες του zougla.gr και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, είναι οι πρώτες στον κόσμο προς τιμήν τους, που κατέγραψαν πραγματικά και αποδεδειγμένα, παρουσία επωνύμων Καθηγητών Φυσικής και άλλων Ειδικών, τη ζωντανή δοκιμή των εφευρέσεων του μεγάλου Έλληνα Εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου!


  Η μία καταγραφή δείχνει ότι με ένα ποτήρι νερό παράγεται οικιακό ρεύμα για 11 ημέρες, ενώ η άλλη δείχνει την ζωντανή κίνηση δικύκλου που διανύει δοκιμαστικά 10 χιλιόμετρα με λίγο μόλις νερό!


ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


  Ο Πέτρος Ζωγράφος κατάφερε το απίστευτο: την παραγωγή της δωρεάν ενέργειας, που προέρχεται από ανακάλυψη μεθόδου ηλεκτρόλυσης του νερού με χρήση συνδυασμού ιδιοσυχνοτήτων! 


 Ο μεγάλος Έλληνας Εφευρέτης διασπά αστραπιαία το νερό σε οξυγόνο και υδρογόνο με συχνότητες και χρησιμοποιεί ακαριαία το παραγόμενο υδρογόνο για να δώσει ηλεκτρική ενέργεια ή ως καύσιμο κίνησης μηχανής!


ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Ήδη έχει ενδιαφερθεί η Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα και μάλιστα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό και το Επιτελείο του που έμειναν άφωνοι από το αποτέλεσμα!

 Τι μπορεί να σημαίνουν όμως οι Εφευρέσεις του Πέτρου Ζωγράφου για την Ελλάδα, εάν και εφόσον ισχύουν;


 Ότι η χώρα γίνεται όχι μόνο αυτάρκης αλλά και εξαγωγέας Ενέργειας!

 Ότι νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα έχουν σύντομα σχεδόν δωρεάν ρεύμα και θέρμανση!

 Ότι τα αυτοκίνητα και οι μηχανές, χωρίς μετατροπή, θα κινούνται σχεδόν δωρεάν! Με 2 ευρώ για δεκαπέντε μέρες και με μεγάλη ιπποδύναμη! Ενώ με γεμάτο ρεζερβουάρ θαλασσινού νερού θα υπάρχει αυτάρκεια κίνησης για 1 με 2 μήνες!

  Ότι οι πόλεις δεν θα μολύνονται πλέον από καυστήρες και κινητήρες!


 Ότι η Εθνική μας Άμυνα θα είναι παντοδύναμη, ότι τα αεροσκάφη μας θα είναι απρόσβλητα από πυραύλους, καθώς δεν θα αφήνουν θερμικό ίχνος, ότι τα πλοία μας θα είναι αεικίνητα, χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το θαλασσινό νερό στο οποίο θα πλέουν! Επιπλέον το "πηνίο Ζωγράφου" διαλύει σε δευτερόλεπτα κάθε μεταλλικό αντικείμενο που θα εισχωρήσει εντός του και μπορεί να μεταβληθεί σε Πανασπίδα!

  Ότι η Ελλάδα θα είναι η πιο "πράσινη" και η πιο οικολογική και φιλική στο περιβάλλον χώρα!

 Τα εισιτήρια θα φθηναίνουν, η ζωή θα απλοποιηθεί, η Οικονομία θα απογειωθεί, ο Ελληνισμός θα φέρει Επανάσταση στην ενέργεια και προστασία του Πλανήτη, αλλά και την Παγκόσμια Οικονομία, χάρη στον Έλληνα "Αϊνστάιν" Πέτρο Ζωγράφο!

Βίντεο με τη ζωντανή δοκιμή κίνησης δικύκλου με την εφεύρεση Πέτρου Ζωγράφου

Βίντεο με τη ζωντανή δοκιμή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 220V από τον Πέτρο Ζωγράφο

Βίντεο με τη ζωντανή δοκιμή της συσκευής μέσα στο στούντιο παρουσία επιστημόνων

Ειδικό επιστημονικό συνέδριο για την υπερεφεύρεση Πέτρου Ζωγράφου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !