ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ PHILOXENIA! - GIFTS IN PHILOXENIA 2016!

0


 Κατά τη διάρκεια της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού Philoxenia 2016 στη Θεσσαλονίκη από 18 - 20 Νοεμβρίου (για το κοινό 19 - 20), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις, κερδίζοντας πλούσια δώρα, όπως:

  1. «ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ»

    Ο Δήμος Παξών, στο περίπτερο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 stand 53, διοργανώνει έναν "γλυκόδιαγωνισμό "ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΎ", όπου με ένα φιλί ταξιδεύετε στην Ελλάδα, στους ονειρικούς Παξούς και τα όμορφα νησιά του Ιονίου, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Μεγανήσι!
    Οι συμμετέχοντες θα δίνουν ένα φιλί στο αγαπημένο τους πρόσωπο (ταίρι – συγγενή – φίλο/η) και θα μπαίνουν στην κληρωτίδα, με ημερομηνία κλήρωσης την τρίτη μέρα της έκθεσης, Κυριακή 20/11 /2016 και ώρα 15 :00
    Το βραβείο: 3μερα διακοπών στα νησιά του ΙΟΝΙΟΥ και των ΠΑΞΏΝ και άλλα δώρα… γεύματα, περιηγήσεις κ.α. Όλες οι προσφορές αφορούν τα 2 άτομα και μετά από επικοινωνία με τον χορηγό.

  2. BAYLINE – ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 

    H “Βayline Services”  θα διαθέσει προς κλήρωση δύο υποτροφίες, φοίτησης ενός μηνός, για την απόκτηση του πτυχίου ναυαγοσώστη Περίπτερο 13 & Stand 11.

  3. MOUZENIDIS TRAVEL – ΠΑΜΕ ΜΟΣΧΑ

    Ο όμιλος MOUZENIDIS TRAVEL προσφέρει στους επισκέπτες της PHILOXENIA ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής δωρεάν από Θεσσαλονίκη για Μόσχα με την Ellinair. Η χρήση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος 2017.

  4. Διαγωνισμοί ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Περίπτερο 13 – stand 40
    α. ΑΣΤΗΡ ΠάτραςΈνα (1) Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για δύο (2) διανυκτερεύσεις. Ισχύει μέχρι 31-10-2017 "κατόπιν διαθεσιμότητας"

    β. FILOXENIA HOTEL & SPA  - HOTEL AHILION
    Καλάβρυτα-Δύο δίκλινα δωμάτια για δύο (2) διανυκτερεύσεις  κατόπιν διαθεσιμότητας. Επίσης στους τυχερούς θα δοθούν επιπλέον 4 εισιτήρια Κalavrita city pass και 1 βόλτα με τελεφερίκ και εφόσον δεν λειτουργεί επίσκεψη στο Οινοποιείο Τετράμυθος. Τέλος το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων προσφέρει δωρεάν 2 εβδομαδιαίες κάρτες χιονοδρομίας.
    Θα γίνει κλήρωση στο περίπτερο – Κυριακή στις 12.00 και θα ανακοινωθεί στο fb της HELEXPO και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

    γ. Liberty Hotel Μεσολόγγι 
    Προσφέρει δύο δίκλινα για δύο διαν/σεις. «κατόπιν διαθεσιμότητας».
 
   6. Ο τουριστικός οργανισμός ZORPIDIS κληρώνει 2 ταξίδια για τους επισκέπτες της        PHILOXENIA καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης: 
   α. 19-23/12 5θερο Βιέννη  1 άτομο
   β. 27-30/12 Πράγα  4ημ   1 άτομο
   Συμμετοχές στο περίπτερο 15 σταντ 46.   

    Καλή σας επιτυχία

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !