ΠΑΦΟΣ - Ο 5ος ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017 - Pafos in Cyprus - Top 5 for 2017

0

  
Η πανέμορφη και ηλιόλουστη Πάφος, προτείνεται από το κορυφαίο τουριστικό περιοδικό στο κόσμο "Condé Nast Traveler", ως ο 5ος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για το 2017!


ΠΑΦΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2017

 Το περιοδικό σημειώνει πως πρέπει να επανεξεταστεί η Πάφος σαν top προορισμός, καθώς εκτός υπέροχο ζεστό κλίμα, τον αστείρευτο ήλιο και τις χαμηλές τιμές, ετοιμάστηκαν ήδη και μεγάλες ποιοτικές παρεμβάσεις και εκδηλώσεις, αφού η Πάφος ανακηρύχθηκε μία από τις δύο "Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2017"!
από το

   Έχει μάλιστα σχεδιαστεί σχεδόν 1.500 δημιουργοί και καλλιτέχνες, 152 έργα και 300 δράσεις να δώσουν εορταστικό χρώμα και άρωμα πολιτισμού, τέχνης και πρόσθετης ομορφιάς στην περιοχή όπου γεννήθηκε κατά τη μυθολογία η πανέμορφη Αφροδίτη, αλλά πάτησε και το ευλογημένο πόδι του ο Άγιος Απόστολος των Εθνών Παύλος!


ΠΑΦΟΣ - Ο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ

   Σύμφωνα ακόμη με πρόσφατη έρευνα των Βρετανικών Ταχυδρομείων (Τμήμα Συναλλάγματος), η Πάφος είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός των Άγγλων για την παρούσα χειμερινή περίοδο (αναζητούν τον ήλιο), αλλά και ο πιο οικονομικός, μιας και ανέκαμψε η στερλίνα, αφού υπολογίστηκε ότι μία εβδομάδα χειμερινών διακοπών στην Πάφο με γεύματα και ποτά, στοιχίζουν μόλις 398 περίπου ευρώ!





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !