Η ΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ iPHONE 7 PLUS ΤΗΣ APPLE – iPhone 7 Plus in Mani Greece

0

  
Στην αγέρωχη Μάνη έγιναν τα γυρίσματα της πρόσφατης διαφήμισης της Apple για το iPhone 7 Plus, με τα ξένα συνεργεία να έχουν ξετρελαθεί με Αρεόπολη, Οίτυλο και Γερολιμένα, τόσο με την φυσική, πέτρινη ομορφιά τους, όσο και με τους ανθρώπους τους, που ξεχασμένοι από την πολύβουη Αθήνα, γίνονται τώρα διεθνώς διάσημοι, αφού το σποτ του i7 ξεπέρασε μόνο τις πρώτες ημέρες τα 6.000.000 κλικ στην επίσημη σελίδα της Apple!


  Όχι μόνο η πρωταγωνίστρια Νεφέλη Κουρή, αλλά ακόμη και το τραγουδάκι της διαφήμισης είναι ελληνικό, από τον καιρό του Αττίκ, που το είχε γράψει ένας συνεργάτης του, ο Κώστας Μπέζος, παντελώς άγνωστος στους νέους του καιρού...


   Καλύτερη προβολή για τον τόπο δεν θα μπορούσε να γίνει! Και αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα και κάθε χωριό, νησί και τόπος μας, πρέπει να κρατήσει πάση θυσία την αυθεντικότητα και το ελληνικό χρώμα και τρόπο ζωής, την Ορθοδοξία, την γλώσσα, τα παραδοσιακά επαγγέλματα, τις γεύσεις, το ζεστό ανθρώπινο χαμόγελο, την καλοσύνη, γιατί αυτά είναι που τελικά αναζητούνται, εντυπωσιάζουν και ξεδιψούν τους κουρασμένους Δύσης και Ανατολής.


   "Η Ελλάδα είναι ένα ζωντανό Μουσείο, όπου δεν πρέπει να αλλάξεις τίποτε" όπως λέμε χρόνια στο Εν Ελλάδι.

    Δείτε τώρα τους Μανιάτες στο σποτ της Apple και στον τόπο τους:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !