ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ - Prickly pear juice of Mani

0

 
Αφήστε κατά μέρος τα αμφίβολης ποιότητας "ενεργειακά" ποτά και απολαύστε την δύναμη, την ομορφιά και την υγεία που χαρίζει το ελληνικό φραγκόσυκο, όπως αυτό που φύεται στα πετροχώματα της ηρωικής Μάνης!


ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΥΡΙΝΗ

  Η εταιρία "Εν Μάνη" εμφιαλώνει πλέον τον ελληνικό φυσικό χυμό από φραγκόσυκο, που περιέχει μαγνήσιο, φυσική ταυρίνη, κιτρικό και μηλικό οξύ, σίδηρο, κάλιο, ασβέστιο,  που συνολικά προσδίδουν δύναμη και αντοχή στον οργανισμό, σε σώμα, καρδιά και εγκέφαλο!


ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ

  Το φραγκόσυνο είναι μια υπετροφή, την αύξηση κατανάλωσης της οποίας προτείνει πρώτη πρώτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!

  Ο αυθεντικός ελληνικός φυσικός χυμός από φραγκόσυκο με αγαύη (με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη) βοηθά στην καλή πέψη, τον μεταβολισμό σακχάρων και την μείωση της υπεργλυκαιμίας.

 Δρα αποτρεπτικά κατά του διαβήτητου καρκίνου του πνεύμονα, ενώ καταπολεμά τη μέθη, καθώς ενυδατώνει γρήγορα τον οργανισμό προστατεύοντας από κεφαλόπονους και στομαχόπονους.

 Πλούσιο σε φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικές ουσίες που δρουν κατά του καρκίνου και των καρδιοπαθειών, προστατεύουν αρτηρίες και νεύρα, στους οφθαλμούς και τις αρθρώσεις.

  Γενικά το φραγκόσυκο δρα:

Υπέρ της σωματικής δύναμης και αντοχής

Υπέρ των αρτηριών και των αγγείων

Υπέρ του ανοσοποιητικού συστήματος

Κατά της υπερλιπιδαιμίας και παχυσαρκίας

Κατά του σακχαρώδους διαβήτη

Κατά της υπερτροφίας του προστάτου

Κατά της χοληστερόλης.

Κατά της φλεβίτιδας.

Κατά των πνευμονικών παθήσεων

Κατά ορισμένων μορφών καρκίνου (πιθανόν στήθους, προστάτου, στομάχου, πνευμόνων, παγκρέατος) 

  Η ελληνική φύση έχει όλες τις λύσεις...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)