ΜΗΛΟΣ - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Milos - the best island of Europe

0

  
 Η Μήλος ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης, από τους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού τουριστικού περιοδικού "Travel and Leisure", στα πλαίσια των ετήσιων βραβείων για το 2019!


ΜΗΛΟΣ - ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ


 "Μια από τις Κυκλάδες, η Μήλος, γράφει το "Travel and Leisure", είναι γνωστή ως ο τόπος όπου ανακαλύφθηκε το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Όμως οι επισκέπτες εξακολουθούν να βρίσκουν τους δικούς τους θησαυρούς, εξερευνώντας το νησί των 58 τετραγωνικών μιλίων. 

 Κάντε μια βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια, περπατήστε ανάμεσα τους ηφαιστειακούς κρατήρες, περιπλανηθείτε στα ερείπια ή ξαπλώστε στις καλυμμένες με λευκή άμμο παραλίες με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά

 Ακόμη και η μεγαλύτερη πόλη, ο Αδάμαντας, που διαθέτει δύο μουσεία και ένα πλήθος boutique hotels, παραμένει σε μεγάλο βαθμό απαλλαγμένος από τα πλήθη που επικρατούν στα άλλα ελληνικά νησιά. Και, όπως επεσήμανε ένας φίλος της, "είναι πολύ προσιτή""!


ΣΑΡΩΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

 Στα φετινά βραβεία του αμερικανικού περιοδικού "Travel and Leisure", η Μήλος κατατάχτηκε 1η ανάμεσα σε 15 συνολικά ευρωπαϊκά νησιά, με την Κρήτη να κερδίζει την 2η θέση, την Πάρο την 4η και την Θήρα (Σαντορίνη) στην 5η! Επαληθεύοντας έτσι για μια ακόμη φορά, την συναρπαστική και σπάνια ομορφιά της Ελλάδας, της Βασίλισσας του παγκόσμιου Πολιτισμού και Τουρισμού!


IN GREECE  -  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ


ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΗΛΟ
καλύτερες προσφορές

Booking.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !