ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ - Nobu Hotel in Santorini by Robert de Niro

0

 

Ψήφο εμπιστοσύνης στην πανέμορφη Ελλάδα και τον Ελληνικό Τουρισμό δίνει ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο, ανοίγοντας πολυτελές ξενοδοχείο στην εκπληκτική Θήρα των Κυκλάδων!


NOBU HOTEL AND RESTAURANT IN SANTORINI 

 Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει άμεσα, από την Άνοιξη του 2022, στο γραφικό Ημεροβίγλι και θα αποτελεί το 26ο μέλος της αλυσίδας Nobu, την οποία έχει δημιουργήσει ο αστέρας του Χόλυγουντ μαζί με τον μεγάλο Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, όταν δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του στις ΗΠΑ, αλλά και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ.

Το Nobu Hotel and Restaurant in Santorini θα περιλαμβάνει πισίνα υπερχειλισης δύο επιπέδων, 5 πολυτελείς βίλλες με ιδιωτικές πισίνες και πανοραμική θέα σε Καλντέρα και Αιγαίο και φυσικά θα στεγάζει ένα επώνυμο εστιατόριο Nobu, όπως επίσης πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa!

(ads2)

 Τα σχέδια ντε Νίρο δεν σταματούν όμως στην Θήρα, αλλά ανηφορίζουν και στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην ξεχωριστή πόλη της Δράμας, για την παραγωγή μια νέας κινηματογραφικής ταινίας του Χόλυγουντ, με φόντο το σπήλαιο του Αγγίτη ποταμού και το Παρανέστι.

IN GREECE  -  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ   ROOMS IN SANTORINI

Booking.com



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !