ΑΝΟΙΞΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA 2023 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Ωράριο, εισιτήριο, πάρκινγκ - Philoxenia, Thessaloniki

0

Philoxenia, Θεσσαλονίκη
 

Από Παρασκευή 10 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023,  ανοίγει τις πύλες της η δημοφιλής έκθεση διεθνούς τουρισμού Philoxenia στην Θεσσαλονίκη, με πάνω από 300 εκθέτες! Η είσοδος όμως για το κοινό επιτρέπεται μόνο το Σάββατο και την Κυριακή!



Τιμώμενη Χώρα  φέτος θα είναι η Βουλγαρία, ενώ θα υπάρχουν πλούσιες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και δράσεις με τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών!


HOTELIA

Μαζί με την Philoxenia πραγματοποιείται και η Hotelia Expo, η καθιερωμένη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, που παρουσιάζει ό,τι πιο νέο στους τομείς των ξενοδοχείων, της εστίασης και της καφεστίασης, με 100 εκθέτες.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της Hotelia περιλαμβάνονται οι ενότητες: All About Gastronomy και το All About Café.

Παράλληλα με τις δύο εκθέσεις διοργανώνεται για δεύτερη φορά η Real Estate Expo North, ενώ 10-11 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το JobFestival της Skywalker στο Σ.Κ. «Ιωάννης Βελλίδης».



ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ PHILOXENIA


Ευχάριστη έκπληξη στην φετινή 38η Philoxenia το μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη και Νίκου Γκάτσου, με τον Παναγιώτη Καραδημήτρη, τη Ζωή Τσινιάρη και τριμελή ορχήστρα, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στις 7 μ.μ., στο Open Stage, στο περίπτερο 13.

Το ποιοτικό μουσικό αφιέρωμα, οργανώνουν το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, η ΔΕΘ HELEXPO και ο Δήμος Γορτυνίας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου και χορηγούς, τις εταιρίες EDIL, ΗΕΝGAZ, TILEMATIKI.

Η βραδιά θα αποτελέσει μια μοναδική συνάντηση των τριών Αρκάδων δημιουργών, του Γκάτσου και του Λειβαδίτη, αλλά και του Μίκη, ως επιλογή ψυχής, όπως φαίνεται και από την εμβληματική δήλωση του κορυφαίου Έλληνα Μουσικοσυνθέτη "κι εγώ Αρκάς γεννήθηκα".


ΩΡΑΡΙΟ 38ης PHILOXENIA

Παρασκευή 10/11/2023: 11.00 - 20.00
Σάββατο 11/11/2023: 10:00 - 20:00
Κυριακή 12/11/2023:10:00 - 18:00

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, περίπτερα 13, 14, 15


ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

To εισιτήριο για το κοινό είναι 5


ΠΑΡΚΙΝΓΚ

To πάρκινγκ είναι Δωρεάν για εκθέτες και επισκέπτες. Η είσοδος των οχημάτων στο Εκθεσιακό Κέντρο γίνεται από την Πύλη των Εμπορευμάτων που βρίσκεται επί της οδού Εγνατία. Διατίθενται δωρεάν θέσεις στάθμευσης για εκθέτες και επισκέπτες εντός των διαθέσιμων περιπτέρων, κατόπιν καθοδήγησης από τους υπεύθυνους της Πύλης.


IN GREECE  -  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Δωμάτια Θεσσαλονίκη - Rooms in Thessaloniki

Booking.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !