"ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΜΑΡΠΗΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ - Routes in Marpissa of Paros

0


 "Νοστίμεψαν" ακόμη περισσότερο οι «Διαδρομές στη Μάρπησσα», αφού το αλάτι αποτελεί τον φετινό χαρακτηριστικό άξονα, γύρω από τον οποίο θα ξετυλιχθεί ολόκληρο το τριήμερο βιωματικό πολιτιστικό φεστιβάλ στον παραδοσιακό οικισμό της Μάρπησσας στην Πάρο, από την Παρασκευή 24, μέχρι και την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, από τις 19.00 έως τις 23.30, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

  Το αλάτι της γης, το αλάτι της θάλασσας, το αλάτι της ζωής αλλά και το αλάτι της ψυχής, απαραίτητο στοιχείο και πηγή ζωής για τον άνθρωπο, πολύτιμο αγαθό χαρακτηρισμένο από πολλούς και «λευκός χρυσός», θα σκορπιστεί σε κάθε γωνιά, κάθε σοκάκι της Μάρπησσας, προς τέρψιν ουρανίσκου, νου και ψυχής.

 Επιλεγμένα σημεία του παραδοσιακού οικισμού θα μετατραπούν σε ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς ενδιαφέροντος, στους οποίους μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε παιχνίδια και βιωματικές δράσεις

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση σύγχρονης τέχνης με αφορμή το «αλάτι», καθώς και ποικίλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων, εργαστήρια, διαλέξεις και συναυλίες.


  Αποκορύφωμα των φετινών "Διαδρομών" θα είναι φυσικά το ελληνικό νησιώτικο γλέντι με τον Νίκο Οικονομίδη και το βιολί του, που την Κυριακή το βράδυ στις 10.00 θα σας βάλει οπωσδήποτε στον χορό και το τραγούδι! Πού αλλού; Στην φιλόξενη Μάρπησσα της Πάρου!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !