ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Stamatis Spanoudakis live in Crete

0


 Για πρώτη φορά στην Κρήτη δύο μεγάλες συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη, ενός από τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους Έλληνες Συνθέτες!


"ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΩ"

  Στις συναυλίες αυτές, που έχουν τίτλο "τη ζωή μου ξετυλίγω", ο Σταμάτης ξετυλίγει την ως τώρα μεγάλη πορεία του, με γνωστές αγαπημένες επιτυχίες, αλλά και με κάποια νέα κομμάτια, από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.


 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ


   Η πρώτη συναυλία γίνεται Κυριακή βράδυ 26 Αυγούστου 2018, υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων στις 9.00 το βράδυ (Νομός Ηρακλείου), με ελεύθερη είσοδο για όλους, σε μια μοναδική βραδιά στην Ελλάδα!



ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


   Η δεύτερη συναυλία του Σταμάτη θα γίνει δύο μέρες μετά, την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, στις 9.00 το βράδυ, με εισιτήριο αυτή τη φορά 18 ευρώ, ενώ σε  φοιτητές, ανέργους, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, η είσοδος θα είναι 15 ευρώ. Διοργάνωση "Μελωδικό Καράβι".

   Δείτε τα βίντεο λοιπόν και ετοιμαστείτε για ένα "ξετύλιγμα" ψυχής και δημιουργίας, με την υπογραφή καρδιάς του Σταμάτη Σπανουδάκη!
  









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !