ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ 19 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ - Seaplanes in Greek Islands of Aegean

0

  
Αναρτήθηκε επιτέλους (εδώ) η προκήρυξη "πακέτο" της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία 20 Υδατοδρομίων, σε 19 νησιά του Νοτίου Αιγαίου, συνολικής αξίας μόλις 490.000 ευρώ, με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών την Παρασκευή 05/10/2018 και ώρα 11:00 π.µ..


   Τα νησιά λοιπόν που θα αποκτήσουν - πρώτα ο Θεός -  Υδατοδρόμια το 2019 σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, είναι:

ΣΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
1. Ρόδος (δύο Υδατοδρόµια) 
2. Χάλκη 
3. Σύµη 
4. Τήλος 
5. Κάρπαθος 
6. Καστελόριζο 
7. Αγαθονήσι 
8. Νίσυρος 
9. Αστυπάλαια 
10. Κάσος

ΣΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
1.Μύκονος 
2. Σαντορίνη 
3. Κύθνος 
4. Κέα 
5. Άνδρος 
6. Σίκινος 
7. Σέριφος 
8. ∆ονούσα 
9. Ανάφη  

ΕΞΙ ΝΗΣΙΑ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ"

   Για να φτάσουμε αισίως στην προκήρυξη των Υδατοδρομίων στο Νότιο Αιγαίο και μάλιστα με πολύ προσιτό κόστος, χρειάστηκε να προηγηθεί μελέτη και έγγραφο του ΓΕΝ (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού), το οποίο είχε σταλεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

  Σε εκείνη λοιπόν την αρχική εισήγηση, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Εν Ελλάδι, περιλαμβανόταν 6 ακόμη νησιά, τα οποία όμως προς το παρόν "αποκλείστηκαν", χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί μελλοντικά να αποτελέσουν μέρος άλλου "πακέτου".

   Τα νησιά λοιπόν που "αποκλείστηκαν" των Υδατοδρομίων είναι στα Δωδεκάνησα η Λέρος, οι Λειψοί, η Κως και στις Κυκλάδες, η Σύρος, η Μήλος, η Πάρος και η Νάξος!


ΥΔΡΟΠΛΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

   Τα Υδροπλάνα είναι ένα πολύ βολικό, όμορφο και γρήγορο μέσο μεταφοράς, ιδανικό για τη νησιώτικη Ελλάδα, ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη και τα λεγόμενα "Ιπτάμενα Πλοία", μια νέα τεχνολογία με πολύ χαμηλό κόστος μεταφορών και μεγάλη ασφάλεια πτήσεων επάνω ακριβώς από την επιφάνεια της θάλασσας.

   Υδατοδρόμια αδειοδοτημένα υπάρχουν μέχρι στιγμής τρία στο Ιόνιο, σε Κέρκυρα, Παξούς και Πάτρα, ενώ ίσως γίνουν ακόμη άμεσα και σε ΛευκάδαΜεγανήσι ή και Ελευσίνα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !