ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 36η PHILOXENIA 2021 - Ωράριο και προϋποθέσεις - International Tourism Exhibition in Thessaloniki

0
 
Άνοιγει ξανά τις πύλες της, από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2021, η μεγάλη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχές φέτος από Ιράκ, Ιορδανία, Πολωνία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Πορτογαλία, Βιετνάμ, Λουξεμβούργο, Περού και Ινδία, hosted buyers από 28 χώρες και εκπροσώπηση από Περιφέρειες και Δήμους.



ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ GREEN PASS ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

 Δυστυχώς όμως από την επίσκεψη αποκλείονται χιλιάδες τακτικοί επισκέπτες που δεν είναι εμβολιασμένοι, όπως π.χ. οι νέοι, που αποτελούν μάλιστα μεγάλη τουριστική μερίδα και έτσι η είσοδος θα γίνεται μόνο με Green Pass (βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης, είτε Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης ) και ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ.

 Οι παραπάνω προεγγραμένοι επισκέπτες πρέπει επίσης να έχουν ακόμη μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και μάσκα, η οποία θα είναι υποχρεωτική για όλους.



ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

   Στην 36η Philoxenia τιμώμενος προορισμός θα είναι η μοναδική Επίδαυρος.




HOTELIA

   Μαζί με την Philoxenia επιστρέφει και  η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού  Hotelia, με βασικές θεματικές ενότητες  All About Gastronomy, αφιερωμένη στην Γαστρονομνία  και All About Café, για τον κόσμο του καφέ.



ΩΡΑΡΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ


  Παρασκευή 12/11/2021: 11:00-20:00 μόνο για εμπορικούς επισκέπτες

  Σάββατο 13/11/2021: 10.00 - 20.00 για εμπορικούς επισκέπτες και κοινό

  Κυριακή 14/11/2021: 10.00 - 19.00 για εμπορικούς επισκέπτες και κοινό

  Προσφέρεται δωρεάν στάθμευση για όλους, εκθέτες και επισκέπτες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !