Ο βραβευμένος Σεφ Λευτέρης Λαζάρου παρουσιάζει άλλη μία πατροπαράδοτη συνταγή της Πελοποννήσου (Μωριάς), έτσι όμως μαγειρεύοταν στον δοξασμένο καιρό του 1821.
ΦΕΤΕΣ ΣΦΥΡΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ
Αυτή την φορά μαγειρεύει στον φούρνο φέτες ολόφρεσκης ελληνικής σφυρίδας, με χόρτα, κρεμμυδάκι, λεμονάκι και κόκκινη πιπεριά.
Δείτε όλα τα μυστικά στο βίντεο, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο για να ψήσετε εύκολα και νόστιμα στο σπίτι ή το εστιατόριο και άλλα ήδη παρόμοιων μεγάλων ψαριών. Καλή όρεξη
IN GREECE - ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ