ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - The best tourist video for Greece

0

Κοντά σου Ελλάδα μου - Near you me Greece


Το ωραιότερο τουριστικό βίντεο κλιπ που έγινε ποτέ για την Ελλάδα, έρχεται από το παρελθόν, από την χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου και είναι τόσο γλυκό, νοσταλγικό, αλλά και συνάμα ζωντανό και ολόφρεσκο, γεμάτο φως και εκπληκτικά χρώματα, που σε εκτινάσσει, σε ξεσηκώνει, σε βάζει στο ταξίδι για την Ελλάδα!

"Το κοντά σου Ελλάδα μου" τραγουδά ή μάλλον κεντάει, η αξεπέραστη Ρένα Βλαχοπούλου, που με τον χαριτωμένο τρόπο, την εξυπνάδα, το χαμόγελό της, μας βάζει να ξαναγαπήσουμε την καταγάλανη αρχόντισα της Μεσογείου! Να πάρουμε το αεροπλάνο, να μπούμε στο πλοίο, να ξεκινήσουμε για την "Ιθάκη" του πολιτισμού, του ήλιου, της ιστορίας, της ομορφιάς, του τραγουδιού και της γεύσης!

Πρόκειται για κινηματογραφικό τραγούδι από την ταινία του "Κορίτσια για φίλημα" της Φίνος Φιλμ, που έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων το 1965, σε σκηνοθεσία του δροσερού και πάντα νεανικού Γιάννη Δαλιανίδη και μουσική του μεγάλου Μίμη Πλέσσα. Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Γιώργο Σαντοριναίο.

Ήταν μάλιστα η πρώτη ταινία με στερεοφωνικό ήχο στην χώρα μας, γυρισμένη σε Αθήνα, Ρόδο,  Ύδρα, αλλά και Νέα Υόρκη, που ξετρελένεται με το κάλεσμα της ολοζώντανης, πανέμορφης και κεφάτης Ελλάδας! Καλό σας ταξίδι


IN GREECE  -  ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Δωμάτια Ελλάδα - Rooms in Greece

Booking.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !